SOL

Velkommen til sol og sommer. Tiden for å få litt varme på kroppen. Bade i sjøen. Kose oss litt ekstra ute i naturen. Da er det både godt og viktig med gode produkter 

som beskytter og pleier huden. Her på denne siden har jeg plukket frem noen av mine sommer favoritter. Solbrillene til Grech&Co. som er lagt av resirkulert plast, og som beskytter små øyne mot sterkt sollys. 

Solkrem fra Moraz som er helt genial. En usynlig hypoallergisk solbeskyttende spray, både for barn og voksne. Solfaktor 50. Vi har også krem til ansikt og nakke, som er god å smøre på. Litt tykk, så lurt å ta litt om gangen. Vi har også en Baby Sun Saver til de aller minste barna. Denne solkremen er tykk og god, og inneholder ingen farlige stoffer. Den inneholder dog Oxybenzone, som er et økologisk solfilter, men som dessverre er skadelig for korallrevene. Vi anbefaler derfor å ikke bruke denne solkremen, om babyen skal bade i sjøen. Til neste sommer, håper vi å finne et bedre alternativ for miljøet. Derfor har vi satt ned denne solkremen til -50%. 

Etter en lang dag med mye sol, salt, og sand... Er det godt å ta seg en dusj, for så å smøre kroppen med Polygonum Body Lotion. Den beskytter huden mot tørrhet og gir en følelse av velvære. Den er også god om du har vært uheldig å brenne deg i solen.

Andre produkter som er supre mot solbrent hud, myggstikk, og annet grums som kommer med det fine været... Så kan jeg absolutt abefale Skin Saver produktene. Disse fåes som krem, gel, og olje. Klikk gjerne innpå hver og en av dem, for å finne ut hvilket produkt som er best for deg. Selv er jeg veldig glad i Skin Saver Gel til myggstikk. Kunne ikke levd uten! De myggene som er nå om sommeren kan virkelig være nådeløse.